På'n igjen

HeiHei!!

Etter flere måneder med pause skal vi prøve å komme tilbake! Kan ikke love noe for hvor mye aktive vi kommer til å være,men litt aktive det kommer vi nok til å være. Har ikke snakka så mye med Siri om det enda, men satser på at hu er enig.

 Nå er jeg godt igang med 2 skoleuka i 3klasse på videregående. Tror det blir et år med mye stress, men også et helt okey år. Krysser fingra for det! Skolen våres er ikke tatt ut i streik enda, men har et lite håp Men samtidig så er jeg glad for at skolen vår ikke streika før skolen startet, slik at vi kom i gang med faga og slikt. Men det skal jo ikke skade meg litt ferie til, selv om det da kommer til å bli litt hjemmestudie... Samma det!

Ellers så hadde jeg en superduper sommerferie, med masse minner. Har vært i to land (tre med Norge:P) denne sommeren, både Bulgaria og Irland. Tenkte ejg kanskje skulle blogge litt om ferien min ved en senere anledning. Håper også at dere lesere har hatt en flott sommer. 

Tenkte at vi snart skulle ha en ny spørsmålsrunde. Hva tror dere om det? Tenkte kanskje også at jeg skulle legge ut noen innkjøp. Ellers så har jeg en del "hemmelige" planer. Som dere sikkert får vite etterhvert. 

Håper alle får en super dag videre!! <3


Tatt i sommer i Bjørneparken!

TA

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits