Dagene går surr

Jeg er vel ikke den enste som surrer i dagen fortiden? Jeg har den siste uken gått og trodd et har vært en helt annen dag. Det skyller nok at vi har hatt en del fridager fra skolen i det siste. I dag har jeg gått rundt og trodd at det har vært søndag. Selv om jeg har vært i flere butikker i dag som ikke har åpent på søndag. Men men, man blir jo egentlig bare letta når man finner ut at man ligger en dag bak skjemaet, no som i dette tilfelle vil si en dag nærmere sommerferie♥ Selv om det for min del "nesten" er ferie allerede. Har ikke gjort no særlig på skolen siden jeg hadde eksamen, som var for litt under en måned siden. Skoledagene mine har da for det meste gått i å se på ulike filmer og bare gjøre greie ting.

Nå tror jeg at jeg får finne køya. Nye skoledag i mårra, selv om skoledagen i seg selv er veldig kort. Skal bare på skolen til kl. 10 og se ferdig en film som vi begynte på på torsdag og så skal vi levere skolebøkene. Da er man offisielt ferdig med skoleåret 2013/2014!!! Da kan sommeren bare starte ♥

Filmen vi begynte å se på torsdag het "Elling", og er en norsk film bassert på ei bok av Ingvar Ambjørnsen (??). Legger med traileren til slutt i innlegget!!

Håper alle har hatt en fin dag og at alle for en god natts søvn!

 

Har dere sett filmen før?

TA

Ingen kommentarer

Janne, kommenterer tilbake

17.06.2014 kl.11:55

tror jeg har sett den ;)

Skriv en ny kommentar

hits