Mye som skjer

Heisann!

Er vist en stund siden dere har hørt noe fra meg. Har gjort mye den siste tiden. Det skjer ingenting på skolefronten, ved unntak at vi ser masse film og for slutte tidligere å slik. Men det er bare positivt. Egentlig så kunne vi bare ha fått ferie når vi var ferdig med eksamen. Men men, ikke mange daga igjen til ferie nå. Gleder meg allerede til ferien. Har laget et innlegg før om mine planer for sommeren dette kan du lese HER. Tenkte jeg skulle skrive et nytt innlegg om ikke så altfor lenge, siden det har kommet på litt mer på planen.

Nå skal jeg bare stikke til siste time før langhælj. Har nemlig fri fra skolen i mårra, noe som er utrolig digg. Egentlig så skulle vi ha vært på skolen i mårra, men siden alt kræsjer med eksamner og at lærerne skal være sensorer og slik så sier jeg ikke nei takk til en ekstra fridag. Det dumme er at vi må lese i verdens merkligste bok. Boka heter "salamanderkrigen". 

Ha en nydelig dag alle sammen!

just be happyBracelet shop at Cost21.com | Only $4.9 Shop at Cost21.com,all handmade... | via TumblrLovePlane//Weheartit

Føler det snart er på tide å få tatt noen nye bilder. Har en del jeg ikke har vist dere, men det er bare å få lagt dem inn på dataen da.

TA

 

 

 

Ingen kommentarer

Linn Therese Dagsland

05.06.2014 kl.11:52

God morgen skjønne, spreke, sportye du! Er innom for å ønske deg en god morgen, og håper du får en fantastisk lille lørdag :-) Å lese bloggen din er høydepunktet på dagen, derfor er det alltid moro når det er et nytt innlegg så tidlig på morgenen :-)

Stooor klem fra fast leser - vektlofterjenta.com ❤

Skriv en ny kommentar

hits