vel overstått hælj

Heisann!

Håper alle sammen hadde en kjempefin dag 17 mai og koste seg masse. Hadde egentlig tenkt å skrive et innlegg den 17, men dagen gikk i et så det ble dessverre ikke no innlegg. Startet dagen med å ha på meg uniform og møte resten av korpset på et gjestgiveri i nærheten. Her skulle vi spise frokost. Etter frokosten ble vi kjørt med buss til en folkehøyskole der vi skulle vente på resten av toget. Barnetoget der jeg bor har en litt merkelig løsning. Det starter tre steder, så alle "delene" av toget er ikke med alle stedene. Men i år fikk skolekorpset den korteste strekningen. Egentlig var det ganske greit. Når toget hadde kommet opp ved vangen (som vi kaller det), var det klart for taler og slikt. Korpset spilte også to sanger (det går et festtog gjennom landet og ja, vi elsker). Etter vi var ferdige, så skulle egentlig jeg og ei venninne av meg være med janitsjaren og spille, men siden toget var veldig forsinket så rakk vi ikke det. Eller vi trodde vi ikke rakk det, men vi hadde vist rukket det! Noe som var litt dumt, men men... Gjort er gjort!!
Så da var det bare og ta av seg uniformen og ha på bunaden. Jeg ble på skolen sammen med noen venninner. Der hørte vi på 7 trinn som holdt tale og bare sulla rundt. Helt til slutt så vi på fotballkampen til 7.trinn. De spiller kamp mot foreldrene, samtidig som de har vannkrig. Etterpå dro vi til bestemora mi, der vi spiste spekemat. Siri og familien hennes var også der. Vi "unga" så på film (kule kidz gråter ikke). Den filmen må være en av de beste filmene jeg har sett. Hvis du ikke har sett den filmen så anbefaler jeg deg å se den. Den er kjempebra!♥ 
På kvelden dro jeg og familien min sammen med en familie til og så på fyrverkeri. Med andre ord jeg hadde en helt perfekt 17.mai.

Resten av hælja har jeg bare sulle rundt. Burde vel egentlig ha sittet med hodet nerri matteboka hele hælja, men slik ble det ikke. For ta det igjen til uka.  Var også på turmøte ang korpsturen til Irland i sommer. For de som ikke viste det så sitter jeg i turkomiteen. Også bada jeg for første gang ute i går, og det var frivillig uten slik Facebook nominasjon!! Det var kaldt, men godt. 

Håper alle har hatt en fantastisk hælj og 17. mai feiring!

Slenger med noen bilder fra 17.mai i fjor.Forresten hvis noen lurer så har jeg svart lundebybunad!

TA

Ingen kommentarer

Kristi Pedersen

19.05.2014 kl.11:56

herlige bilder :) håper mandagen din blir fiiiin <3

Skriv en ny kommentar

hits