Matte skriftlig

Hei. En stund siden sist. Jeg og Siri har prøvd og lagt noen planer for hva vi skal gjøre på bloggen fremover. Siden begge sliter litt med inspirasjon om hva vi skal blogge om så tenkte vi å ha en slik 15 days collage (kan hende det blir 20 days). Den tror jeg kommer til å komme i løpet av hælja. Satser på det  ihvertfall. Så håper at det høres bra ut. 

I dag på skolen var det trekk til skriftlig eksamen. Siden jeg går i 2.klasse på vgs så viste jeg at jeg skulle opp til en eksamen, enten skriftlig eller muntlig. Kom opp i matte skriftlig, noe jeg synes er helt greit. Har egentlig alltid vært noe glad i matte. Eller tror jeg likte det på barneskolen, men ikke på ungdomsskolen og ikke i 1.klasse på vgs. Men nå¨har jeg begynt å få det til å da er det helt ok. Håper jo på bra karakter på eksamen, så får håpe på det beste. Har ca. 11 dager å øve på. Det dumme er at vi må fokusere på andre skolefag på skolen. Men det går nok det å. Skal prøve å få blogget litt selv om jeg driver med eksamensforbredelser. Så blir det litt mindre blogging så vet dere hvorfor...//Arkivbilder

Hadde ikke noe nye "mattebilder" eller andre bilder å dele med dere, så fant et par bilder i arkivet som passet bra nå.

Ha en fin dag alle sammen! ♥

Har dere kommet opp i eksamen enda?

TA

Ingen kommentarer

Linn Therese Dagsland

15.05.2014 kl.11:17

Hei, jeg har lest bloggen din utrolig lenge, men har aldri lagt igjen en kommentar. Så jeg tenkte altså at det var på tide. For det første så elsker jeg måten bloggen din har utviklet seg på. De emnene du skriver om å generelt måten du formulerer deg på liker jeg veldig godt. Jeg syntes du er utrolig vakker, og tenkte at jeg rett å slett bare måtte si det!

Keep up the good work!

Skriv en ny kommentar

hits