Vel overstått påske

Heisann!

Håper alle sammen har hatt en kjempefin påske. Min påske var helt topp! Ble dessverre ikke noe blogging i påsken fra min side, ved unntak av et forhåndspublisert i innlegg som kom sent mandagskveld. Tenkte jeg kunne fortelle kort om påska mi. Første hælja (palmehelga) var jeg hjemme, dro oppå hytta på søndags ettermiddag. Venninna mi Andrea var med oppå hytta og var der til torsdag. På hytta var det masse snø. Hadde ikke minka så mye siden vi var der i vinterferien. Litt hadde det jo minka, men langt i fra mye.
Når vi var oppå hytta gikk vi et par skiturer, akte en god del både på dagen og på kvelden. Veldig artig å gå ut å ake seint på kvelden i måneskinnet. Det ble en del knall og fall både når vi akte og gikk på ski. Så blåmerker og skrubbsår har det blitt en del av, men det er bare sunt.
Etter Andrea hadde dratt hjem på torsdag var jeg og resten av familien min igjen oppå hytta, og var der til mandag. På fredag dro vi en tur ned til campingvogna til Siri og dem og var der til natterstid. Kjempekoselig!! På lørdag feiret feiret vi bursdagen til mamma med besøk av besteforeldrene min og kjempegod mat og kaker. På menyen på lørdag sto lammesteik, noe som er kjempegodt. Til dessert var det appelsin-ris (iskrem med appelsin og sjokolade med appelsinsaus i stedet for rød saus) kjempegod! På søndag og mandag ryddet vi opp igjen sakene før vi sette kursen hjemover. Etter en kjempefin påskeuke på hytta.

Har dessverre ikke no bilder fra påska på skoledataen, men skal prøve å få laget et eget innlegg med bilder fra påska.¨


// Arkivbilde fra hytta i vinterferien


Høstbilde fra området inni skauen like ved hytta vårres.

HVordan var deres påske?

TA

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits