Torsdag!

Heisann! Har ikke rukket med å blogge før i denne uka. Gikk og tenkte hele 1.april at jeg skulle legge ut en aprilsnarr, men slik ble de ikke. Er ikke no flink til å lage spøker som andre går på. Hadde det blitt en spøk, så hadde det sikkert vært noe med at vi skulle slutte å blogge eller no i den duren. Men nå ble det ikke slikt. Men men, håper alle har hatt en fin uke så langt. Uka mi har vært bra, med unntak av at jeg har hatt/ skal ha 3 prøver (den tredje er i dag). Så jeg har sittet å pugga, og pugga så nå er jeg temmelig lei. Skal jommen meg bli godt med påskeferie, spør du meg!! Selv om det er en uke til påskeferie så gleder jeg meg, veldig. Skal bli godt med en uke ferie! 

Vet ikke hvor mye blogging det blir resten av uka eller. Siden jeg skal på seminar i mårra og på lørdag. Så jeg veit ikke hvor mye tid jeg får. Men skal prøve å få forhåndspublisert noen innlegg til dere. Men kan dessverre ikke love noe!

Håper dere får en fin dag videre, så snakkes vi!¨

TA

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Tonje og Siri

Tonje og Siri

18, Ålesund

Heisann! Vi er to jenter på 13 og 17 år. Siri går i 7 klasse og Tonje går 2 året på videregående på studiespesialisering. På fritiden driver Siri med turn, mens Tonje spille klarinett i korps.

Kategorier

Arkiv

hits