Planer for sommeren 2014

Hei ♥

Selv om det er enda en stund til sommeren kommer så har jeg begynt å få planene klare. I år skal jeg til Syden for aller første gang. Å jeg gleder meg allerede. Mange synes det kanskje er litt rart at jeg som er over 17 år enda ikke har vært i Syden. Jeg synes det er dumt selv å at jeg ikke har fått reist dit før, men i år skal vi endelig dit. Jeg skal også på korpstur til Irland. Vi skal sikkert også på noen dagsturer her og der, men det blir som regel ikke planlagt før et par dager før vi skal dit.  Tenkte jeg kunne vise dere noen bilder til hvor vi skal og slikt. 

Sydenturen er ikke 100% klarlagt enda, men slik det ser ut nå så går turen til Albena i Bulgaria. Gleder meg til å komme til et land med ordentlig sol og varme.
 Sorry for at bildene ble i ulike størrelser, men alle blidene er kopiert fra google.

Jeg skal også til Irland på korpstur. Vi skal til Galway og Dublin. Gleder meg allerrede. Vet ikke helt hvor vi skal bo å slik på de ulike stedene så deler bare noen bilder fra google.
Gleder meg kjempemasse til sommeren 2014! ♥♥♥

Har dere noen planer for sommeren 2014?

TA

 

2 kommentarer

♚ TCSJ

19.03.2014 kl.18:20

Ser ut som du får en herlig sommer! Heldig som skal til Bulgaria,der er det veeeldig fint! :-) Jeg skal mest sannsynlig til Spania, gleder meg kjempe mye, har aldri vært der før :)

Marthe Susann

21.03.2014 kl.12:46

Det ser ut som du får en fin ferie! :) Jeg var for første gang i utlandet (bortsett fra Danmark og Sverige) når jeg var 16, så du er ikke den eneste som reiser sent. Det eneste stedet jeg har vært er i bulgaria, og du har mye å glede deg til! :))

Skriv en ny kommentar

hits