3 år siden

Heisann! Tenk nå har det alt gått tre år siden vi startet denne bloggen, eller siden det første innlegget vi skrev kom på bloggen. Synes det egentlig har gått ganske fort. Selv kan jeg ikke huske dagen vi startet å blogge og hvorfor vi fikk lyst. Men jeg tror det rett og slett var fordi vi hadde hatt en blogg sammen før som vi bare hadde glemt av. Så da ville vi starte på nytt. Bloggen ble opprettet den 11. februar 2011, men det første innlegget kom ikke før dagen etter.

Gjennom disse tre årene med blogg så har vi fortalt mye. Men vi har også hatt mange kjedelige innlegg og perioder der vi har "glemt" å blogge. Vi har sittet å sett gjennom arkivet og vi holder på å le oss ihjel når vi ser de første innleggene vi skrev. Såå mye skrivefeil osv.. haha!! For å si det sånn så har vi fått et mye bedre ordforåd pg til å lese over innleggene våre før vi poster dem. Det hender nok at det kommer en skrivefeil eller to her og der nå å. Men ikke så mye som det gjorde det første året.Tror det eller ei, men det var skrivefeil i neste hvert eneste innlegg.

Videoer har det ikke blitt mange av igjennom 3 år. Hvorfor? Nei, det vet vi faktisk ikke. Selv om dere kanskje ikke tror det så har vi spilt inn mange videoblogger, men ingen har blitt postet. Kanskje det kommer en videoblogg straks! Hvem vet.. Men det kan vi helt sikkert love dere, at det skal komme en eller annen videoblogg i nærmeste framtid. Den er vi ganske sikre på!

Det er mange ting vi har lagt ut på bloggen som vi ikke har greid å fulføre dette er blant annet en haugevis av spørsmålsrunder og et par må gjøre videoer. Dette må vi bare beklage. Men at vi skulle holde ut med bloggen i tre år hadde vi nok aldri trodd da vi oppretten den i 2011. Men det greide vi og vi er utrolig glade for å greid det selv om ikke bloggingen har vært på topp hele tiden. Men det er vel like greit det. For vis ikke så kan det hende at vi ikke hadde holdt ut i 3 år!

Til slutt så ønsker vi å takke våre lesere gjennom tre år og håper at noen av de også vil lese bloggen i de dagene, ukene, månende, årene, tida vi holder på med bloggen! Vi har ingen anelse om hvor lenge vi kommer til å blogge så det er bare å holde ut så lenge vi orker.

Helt til slutt så vil vi at dere som er lesere av bloggen skal komme med forslag om hva dere ønsker på bloggen eller vil ha mindre av her på bloggen! ♥

Håper alle har hatt en fin dag! Dagen i dag har jo også vært helt fantastik når det gjelder OL også. Norge har greid å få med seg hele 4 medaljer. 2 gull og 2 sølv ♥

Tenkte til slutt å legge med noen bilder som har vært lagt ut på bloggen gjennom disse 3 årene.

Hva synes du om bloggen vår?

TonjeogSiri

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits