Tilbake

Lenge siden sist? I know!! Grunnen til det er at jeg rett og slett har glemt bloggen... Eller jeg har husket den av og til, men da har det ikke passa seg å blogge!

Håper alle hadde fint høstferie. Selv om det er en stund siden den var. Noen har gått på skolen i snart to uker, men andre i snart en.

Dagene nå er omtrent like alle sammen. Øver 3 ganger i uka, i 3 ulike korps. Resten av uka er det for det meste skole som gjelder. I helga skal jeg på seminar. Det skal bli gøy!!! I dag har vi hatt rekrutteringskonsert med skolekorpset også skal vi spille 2 konserter i kveld. I mårra venter det en ny skoledag. Fredager er egentlig veldig greie. Kun sosiologi og rettslære. Hadde kjemi før, men bytta siden alt var gresk og jeg skjønte ingenting... Så i mårra skal jeg ha min første rettslæretime så håper det går greit!

Håper alle sammen får en fin dag! Så skal prøve å bli flinkere på bloggfronten igjen...

Hadde kun noen mobilbilder å dele med dere, men håper det går greit!


TA

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Tonje og Siri

Tonje og Siri

18, Ålesund

Heisann! Vi er to jenter på 13 og 17 år. Siri går i 7 klasse og Tonje går 2 året på videregående på studiespesialisering. På fritiden driver Siri med turn, mens Tonje spille klarinett i korps.

Kategorier

Arkiv

hits